Firma cu Gold Account  Produs sc MEDICAL ACTIVE srl (MedActiv)


Produs sc MEDICAL ACTIVE srl:

Categorie: Produse sc MEDICAL ACTIVE srl(954) / CIRCULATIE SANGUINA


Pret: 102.43 RON

EDTA Disodium Chelate Biodisponibil Gastro rezistent 900 mg 90 tablete

EDTA Disodium Chelate Biodisponibil Gastro rezistent 900 mg 90 tablete

Descriere Produs:
-EDTA Disodium Chelate Biodisponibil-Gastro rezistent 900 mg/90 tablete

-EDTA

-Chelatat Disodic Micronizat

-CU BIO-DISPONIBILITATE RIDICATA

-900 mg/90 tablete Acoperite enteric (Gastro-rezistente)

-Unic pe piata !!!

-Fabricat in Canada conf. GMP si ISO 9001

-Pentru CALCEFIEREA ARTERELOR, VALVELOR INIMII, VASELOR CEREBRALE, ORGANELOR INTERNE, exista un remediu => Chelatinarea arteriala cu EDTA!

-EDTA Disodium Chelate

-Elimina:
- Calciul
- Metalele Grele
- Fibrina
- Cheagurile de sange

-Un produs complementar cu Formula FLOW in boala ateromatoasa
-Asigura impreuna curatirea completa a sistemului circulator si organelor interne

-Creste sensibilitatea la insulina in boala diabetica (stopeaza boala si poate chiar elimina nevoia de insulina injectabila)
-Protejeaza diabeticii de efectele secundare ale bolii

-ARTEROSCLEROZA (depuneri de calciu pe artere)
-CALCEFIERI (depuneri de calciu in organele interne)
-TROMBOZA
-FLEBITA
-TROMBOFLEBITA
-AGREGARE PLACHETARA
-INGROSAREA SANGELUI (din diferite cauze)
-INTOXICATIE CU METALE GRELE
-OSTEOPOROZA
-HIPERCOLESTEROMIE
-POST OPERATORIU
-INSUFICIENTA CIRCULATORIE CEREBRALA

-Terapia de CHELATINARE (Chelare) reprezinta un proces chimic prin care un aminoacid denumit EDTA (acid etilendiaminotetraacetic) este fie injectat intravenos fie ingerat si asimilat, fie introdus rectal sub forma de supozitor pentru a elimina, calcefierile, metalele grele sau mineralele nedorite din sistemul circulator si din organele interne.

-Aceasta terapie este din ce in ce mai larg raspandita in special in Canada si Statele Unite si mai recent si in Europa.

-Prin ce se remarca Provita Nutrition EDTA Chelatat Disodic Micronizat in tablete gasto-rezistente?
-Cum EDTA simplu nu este tolerat de organism, exista 3 forme chimice de EDTA folosite in scopuri terapeutice: Disodiu, Calciu-Disodiu si Dicalciu. Dintre acestea, Forma disodica este cea mai biodisponibila si cea mai eficienta din punct de vedere terapeutic dar este si cea mai scumpa si greu de tabletat. Mai mult, forma Chelatata disodic, adica nu combinata chimic ci legata prin chelatare este cea mai avida de calciu, pierzand usor legatura cu sodiul in schimbul calciului si al metalelor grele. Prin micronizare (reducerea la particule de dimensiuni micronice), biodisponibilitatea este marita si mai mult prin realizarea unui contact mai mare si mai intim cu calcefierile arteriale. Tabletele sau capsulele obisnuite se dizolva rapid in stomac unde o mare parte a EDTA-ului este distrusa de catre sucul gastric foarte acid, conducand pe langa reducerea efectului terapeutic si la unle efecte nedorite cum ar fi arsurile, discomfortul stomacal sau starea de voma. Tabletele Provita sunt acoperite cu 8% wt film gastrorezistent suficient de gros pentru a impiedica dizolvarea tabletei in stomac timp de minimum 2 ore, timp suficient ca aceasta sa treaca prin duoden in intestinul subtire. Astfel, tableta ajunge intacta in intestin unde se desintegreaza rapid sub actiunea bilei si sucului intestinal. Eliberarea EDTA-ului direct in intestin nu numai ca ii mareste biodisponibilitatea la maxim (deci si efectul terapeutic) dar elimina complet si efectele stomacale nedorite. Adaosul de Acid Malic are un efect sinergic datorita afinitatii lui deosebite pentru metalele grele, in special Aluminiul atat de prezent in apa, chiar si in asa zisa "apa plata".

-Cu EDTA:
- TRATEZI sau PREVII un INFARCT sau o CONGESTIE CEREBRALA
- TRATEZI sau PREVII ARTERIOSCELROZA (CALCEFIEREA SI FRAGILIZAREA VASELOR SANGUINE)

-AI GRIJA de INIMA si DE CREIERUL TAU !!!
-REGLEAZA-TI COLESTEROLUL !!!

-TRATEAZI sau PREVII:
- OSTEOPOROZA
- ARTRITA
- REUMATISMUL
- DURERILE DE: OASE, ARTICULATII, COLOANA

-ELIMINI METALELE GRELE CARE TE OTRAVESC !!!

-PREVII CHEAGURILE DE SANGE CARE POT FI MORTALE !!!

-MENTII CIRCULATIA CEREBRALA !!!

-Chelatinarea este adjuvanta in preventia si tratamentul cancerului

-Detoxificare
-Decalcinare artere
-Eliminare Nano-Bacterii
-Eliminare Metale Grele.

-Preventie si tratare:
- infarct miocardic
- atac de cord
- congestii cerebrale.

-Tratare si preventie:
-hipertensiune arteriala
-boli de inima
-impotenta
-ateroscleroza
-colesterol
-vene varicoase
-osteoporoza.

-Rejuvenare organe si tesuturi vitale !!!

-INTREBARI FRECVENTE:
-Intrebare: Pot administra EDTA pe timpul terapiei cu Formula FLOW
-Raspuns: EDTA poate fi administrat in paralel cu Formula FLOW intru-cat actioneaza pe un alt plan. Formula FLOW indeparteaza depunerile de colesterol (ateroamele) in timp ce EDTA inlatura depunerile care duc la intarirea arterelor si la posibila rupere a vaselor mai mici in special cele care alimenteaza muschiul cordului si vasele cerebtale. Aceste depuneri sunt constituite din Calciu, Metale grele si Minerale care se "cimenteaza" pe peretii arteriali. Este chiar indicat ca fie in paralel cu FLOW fie dupa terminarea acestuia sa se adminisstreze si o serie de EDTA pentru a realiza o curatire totala. Dar EDTA ataca in acelasi timp calcefierile din alte parti ale organismului in special organele interne. Doza recomandata este de 2-4 capsule pe stomacul gol, cel putin 2 capsule administrate seara exact inainte de culcare.

-Intrebare: Sufar si de Osteoporoza. Daca administrez EDTA nu elimina si calciul din oase agravand boala?
-Raspuns: NU. EDTA elimina Claciul numai de unde este inutil si daunator (artere, valvele inimii, organele interne, circuitul venos). EDTA ajuta la Osteoporoza caci va adauga in sistem o parte din calciul nedorit dar nu suficient de mult pentru a-l considera un tratament in sine al Osteoporozei. Oricum, nu neglijati tratarea separata a Osteoporozei cu produsele specific recomandate pentru aceasta afectiune.

-Intrebare: La teste am fost detectat cu metale grele in organism. Mi s-a recomandat sa administrez DMSA. Pot sa administrez EDTA in loc de DMSA.
-Raspuns: Depinde de gradul de intoxicare cu metale grele. In cazurile usoare EDTA este suficient dar daca aveti depuneri mari de metale grele si in special mult Mercur sau foarte mult Plumb, in organism atunci este mai indicat DMSA care actioneaza mai rapid asupra unora dintre cei mai periculosi poluanti: Mercurul si Plumbul

-Intrebare: Sunt predispus din familie la arteroscleroza. Pota administra EDTA preventiv?
-Raspuns: DA. EDTA va preveni evolutia bolii aterosclerotice cauzata de calcefierea (intarirea) arterlor sau stenozarea valvelor inimii. Adminstrare: 1-2 tablete/zi pe o perioada de 6-12 luni adminsitrate pe stomacul gol, seara exact inainte de culcare . Pentru a evita si depunerile de colesterol , pe aceasta perioada se va administra Formula FLOW 10 tablete/zi pe o jumatate din perioada recomandata bolnavilor de ateroscleroza. (vezi descrierea produsului Formula FLOW. Se poate continua apoi cu 2 tablete pe zi de Formula FLOW (este utila si pe post de Multivitaminele si Mineralele recomandate zilnic)

-Intrebare: Sufar de stenoze cu angina pectorala si hipertensiune. Ce ar fi mai indicat sa administrez, Formula FLOW sau EDTA?
-Raspuns: In general boala aterosclerotica este cauzata de depuneri (ateroame) pe peretii arterelor si chiar si pe valvele inimii compuse din: colesterol, metale grele, calciu (sub forma de calcar) si deseuri minerale. De aceea, un tratament complet trebuie sa elimine aceste dpuneri in totalitatea lor. Formula FLOW elimina depunerile de colesterol in timp ce EDTA elimina restul. Este deci recomandabil ca tratamentul sa includa atat Formula FLOW cat si EDTA

=> Curatirea arteriala completa
-Intrebare: am citit de curand ca una din cauzele aparitiei pe artere a ateroamelor sau a agravarii acestore este excesul de Cupru. Cum majoritatea tevilor din instalatiile de apa sunt din cupru probabil ca asta explica inmultirea cazuriolor de boli cardiovasculare, in special ateroscleroza. Intrebarea este, EDTA elimina si depozitele de Cupru?
-Raspuns: DA. EDTA este foarte eficient in eliminarea excesului de cupru pentru care are mare afinitate.

*A chela (Chelatina) vine din limba Greaca si inseama a lega, a lua. Chelatinarea cu EDTA determina legarea mineralelor ca mercur, fier, arsen, aluminiu, calciu, plumb, cupru si eliminarea lor din organism. Calciul si cuprul sunt consiedarte ca fiind cele mai responsabile pentru formarea placilor aterosclerotice pe peretii sistemului circulator.

*Terapia cu EDTA duce la legarea metalelor din organism de catre acest compus, apoi acestea vor fi eliminate impreuna la nivel renal. Unii medici au folosit terapia cu chelatori pentru tratamentul aterosclerozei sau bolilor coronariene. Se considera ca EDTA (acidul etilendiaminotetraacetic) leaga calciul din depozitele arteriale (parte a placii ateromatoase ce obstructeaza fluxul sanguin si duc la intariurea si fragilizarea peretilor arteriali) si astfel se vor elimina depozitele de calciu din artere, reducand riscul de dezvoltare al afectiunilor cardiace. Unii medici considera ca acidul etilendiaminotetraacetic poate actiona ca un antioxidant prin indepartarea metalelor combinate cu LDL-(colesterol rau), ce produc afectiuni ale arterelor. Acesta teorie sustine ca indepartarea metalelor ce circula libere in sange (in special cupru si calciul) poate incetini progresia unor boli de genul aterosclerozei

*Dar EDTA are si alte valente terapeutice. Avand un efect anticoagulant, previne formarea cheagurilor de sange (Tromboza, Tromboflebita). Are de asemenea un efect anti-plachetar eliminand agregarea plachetara. Agregarea plachetara este aderarea plachetelor una de alta si constituie etapa prealabila coagularii sangvine atunci cand este lezat un vas. Ea poate avea si efecte nedorite atunci cand se produce pe o placa de aterom: in acest caz favorizeaza constituirea trombusului (cheagului), care se desprinde si astupa de exemplu un vas mic ce iriga creierul, ceea ce constituie un accident ischemic tranzitoriu. Cheaguri mai mari pot ajunge la inima cu efecte catastrofale. Pot bloca de asemenea anumite artere sau vene conducand la Trombolebite. Este indicat de asemenea pentru a preveni formarea de cheaguri si aparitia emboliilor (migrarile de cheaguri) dupa un infarct de miocard, un accident vascular cerebral (hemiplegie, de exemplu) sau in cursul hemodializelor (curatirile artificiale ale sangelui). Ingrosarea sangelui (sange gros) este un termen generic pentru a descrie o scadere a fluiditatii sangelui putand conduce la accidente vasculare, neirigarea la nivel de vase mai mici, capilare, vase periferice. Cauzele pot fi multiple. In oricare situatie, EDTA are proprietatea de a mentine sangele fluid pana la rezolvarea cauzei fenomenului.

*Calciul se poate depune in interiorul organelor interne afectandu-le functionalitatea. EDTA poate elimina aceste Calcefieri.

-EDTA se mai poate administra post-operatoriu pentru a preveni formarea de cheaguri de sange sau in urma unor accidente vasculare pentru a dizolva cheagurile de sange opturante.

-EDTA:
-Dizolva si previne formarea cheagurile de sange, cauza a accidentelor vasculare
-Dizolva si elimina calciul depus pe peretii vaselor de singe, cauza aterosclerozei
-Elimina si previne agregarea plachetara, cauza “ingrosarii sangelui“
-Regleaza metabolismul calciului eliberand calciu din calcefieri si facandu-l disponibil pentru a fi depus in oase si dinti.
-Dizolva si elimina cochiliile nano-bacteriilor care ne omoara treptat
-Dizolva si elimina metalele grele acumulate pe vasele de singe si in restul organismului
-Elimina toxine acumulate in organism
-Imbunatateste circulatia sanguina a creierului
-Efecte vizibil pozitive asupra prostatei, rinichilor, ficatului, circulatiei sanguine periferice
-Intareste sistemul imunitar

-CUM SUNT POSIBILE ATITEA EFECTE POZITIVE?
-Curatind arterele si eliminind metalele grele, toate organele sunt mai curate, mai bine irigate cu singe (deci mai bine alimentate cu nutrienti si oxigen).

-CINE ARE NEVOIE?
-Practic, toate persoanele de la virsta de 18-20 ani in sus au organismul intoxicat cu Calciu si metale grele (in special mercur, plumb si cadmiu).

-Dar, Procedura CHELATIN-ForteTM este strict necesara pentru toate persoanele care sufera de, sau sunt predispuse la: infarct miocardic, atac de cord, congestii cerebrale, hipertensiune arteriala, impotenta, ateroscleroza, colesterol marit, vene varicoase, osteoporoza, oboseala mintala, artoza, reumatism.

-Pe masura ce imbatranim colesterolul, metalele grele si calciul se acumuleaza pe peretii interiori ai sistemului circulator. Aceste depuneri se diagnosticheaza sub diferite denumiri: ateroscleorza, intarirea arterrelor, arterioscleroza etc. Cu timpul aceste depuneri obtureaza partial sau chiar total circuitul sanguin. Tesuturile organelor interne nu mai primesc suficient oxigen si nutrienti conducind la o functionare defecuoasa sau chiar incetarea functionarii organului respectiv. Daca obturatia este la inima atunci se produce infarctul sau atacul de cord. Daca obturatia este la creier se produce congestia cerebrala. Dar organele afectate nu sunt numai inima si creierul. Si celelalte organe sunt afectate in aceeasi masura ca de exemplu ficat, rinichi, organele sexuale, etc.

-In toamna anului 2004 NASA a dezvaluit ca toti astronautii Americani sufera de probleme de calcefiere in intreg organismul si ca aceata calcefiere se datoreaza unor microorganisme extrem de mici care au fost denumite nano-bacterii (nanobacterium). Cercetarile efectuate la Universitatea din British Columbia, Vancouver, Canada au aratat ca nano-bacteriile, desi foarte mici (sub 90 nanometri) se divid in mod continuu si normal in interiorul organismului uman in conditii terestre iar in conditii de imponderabilitate se inmultesc uimitor de repede. De aici calcefierea mai rapida a cosmonautilor. Practic toate organele si articulatiile sunt afectate de nano-bacterii si depuneri de calciu cu efecte degeneratorii cronice si acute. Iata unde se constata aglomerari de calcefieri in organismul uman

-Nano-bacteriile sunt micro-organisme de peste 100 de ori mai mici decit bacteriile obisnuite care se imbraca intr-o cochilie calcinoasa, rezistind astfel tuturor tratamentelor medicale conventionale. Ele trec neobservate in analizele de laborator obisnute. Nano-bacteriile se ataseaza tuturor organelor interne, in special pe peretii vaselor sanguine, fiind responsabile astfel pentru deteriorarea continua a starii de sanatate prin afectarea organelor respective. Nano-bacteriile au o afinitate deosebita pentru peretii vaselor sanguine unde formeaza micro-placi calcaroase, in faza incipienta sub forma unor clusteri (aglomerari blobulare) iar apoi, prin depuneri de colesterol, fibrina si elemente celulare formeaza ateromul (obstructia vasculara) caracteristica aterosclerozei. Citeste mai mult despre nano-bacterii (in lb. Engleza) (Fa click aici). Totodata, organismul uman modern contine depozite de metale grele si alte chimicale acumulate prin ingerare ca urmare a poluarii mediului, chimizarii agriculturii si a industrializarii productiei de alimente. Acestea au un efect degnerativ si carcinogen asupra organelor in care se acumuleaza.

-Mai mult, cercetatorii au descoperit recent o legatura intrinsica intre prezenta nano-bacteriilor si cancer.

-Cunoscuta in Statele Unite si Canada drept procedura de “Chelation“,varianta orala de Chelatinare cu EDTA este o procedura eficienta de ultima ora pentru a elimina din organism elementele poluante, depunerile arteriale precum si nano-bacteriile. Procedura se administreaza pe cale orala deci fara introducerea intra-venoasa. Practic, componenta EDTA (acid disodictetraacetiletilendiamina) elimina depunerile din interiorul arterelor prin reactia de chelatinare (atasare).

-In sistemele biologice, ionii de Calciu sunt cei mai accesibili chelatinarii si eliminarii lor prin intermediul EDTA iar dupa ei urmeaza Fierul. Cu toate acestea administrarea de EDTA nu schimba metabolismul calciului sau fierului. Calciu metabolic ramane neschimbat (Hawkins, et al., 1962).

-Cand EDTA este asociat cu Formula FLOW (care elimina colesterolul de pe artere) se realizeaza practic o curatire generala si completa a sistemului circulator conducand la o inbunatatire vizibila a calitatii vietii.

-COMPOZITIE:
-EDTA (Acid etilendiaminotetraacetic chelatat disodic - pulbere micronizata)........................................................................800 mg
-Tablete acoperite gastro-rezistent
-Acid Malic (din surse naturale)..............................................100 mg

-ADMINISTRARE:
- 1-3 capsule pe zi pe stomacul gol, de preferinta seara inainte de culcare. In cazul administrarii de 3 tablete pe zi se poat administra 2 tablete seara si una dimineata la sculare si cu cel putin 45 minute inainte de a manca.Se vor consuma multe lichide. Pe perioada tratamentului cu EDTA se recomanda administrarea unei formule care sa contina un complex de minerale (de ex. Multiminerale si Vitamine). Daca se administreaza impreuna cu Formula FLOW, EDTA se va administra cu cel putin 2 ore inainte sau dupa Formula FLOW.

-ATENTIONARE:
-Consultati medicul daca administrati medicamente anticoagulante sau care subtiaza sangele.

-RECOMANDARI:
-Pentru tratarea completa a bolii ateromatoase (Ateroscleroza) se recomanda asocierea cu Formula FLOW pentru eliminarea simultana atat a calcefierilor cat si a colesterolului de pe peretii sistemului circulator.

-In asociere cu Acid Alfa Lipoic, MSM, Vitamina C si Tetraciclina, EDTA face parte si din Procedura CHELATIN-Forte.

-BIBLIOGRAFIE

The Scientific basis of EDTA Chelation Therapy 2nd Edition, Halstead and Rozema, TRC Publishing, 1997.
- A textbook on EDTA Chelation Therapy 2nd Edition. Edited by Elmer M. Cranton, M.D., Hampton Roads Publishing Company, Inc. 2001.
- Bypassing Bypass Surgery, Chelation Therapy: A non-surgical treatment for reversing Arteriosclerosis, improving blocked circulation, and slowing the aging process. By Elmer M. Cranton, M.D., Hampton Rods Publishing Company, Inc. 2005.
- Everything you should know about Chelation Therapy by Dr. Morton Walker and Dr. Hitendra Shah, Keats Publishing, New Canaan, Connecticut, 1997.
- The Chelation Way, The Complete Book of Chelation Therapy, Dr. Morton Walker, Avery Publishing Group, Inc. Garden City Park, New York, 1990.
- Chelation Can Cure by Edward W. Mc Dough, D.O. 1983, 1987. Platinum Pen Publishers, Inc. Box 11127 4810 N. E. Vision Road Kansas City, Missouri 64119.
- Journal of Advancement in Medicine, Special Issue : Protocols for Chelation Therapy , Volume 10 Number 1 Spring 1997.
- Questions from the Heart Answers to 100 Questions About Chelation Therapy, a Safe Alternative to Bypass Surgery by Terry Chappell, M.D. Prefaced by Julian Whitaker, M.D., by Hampton Roads Publishing Company, Inc. 1995
http://healthpsych.psy.vanderbilt.edu/EDTAChelation.htm

· Cranton, Elmer. Bypassing Bypass (2d Ed). Medex Publishers, Trout Dale, VA 24378-0044, 1992.

· EDTA Chelation: A Misunderstood Therapy for Atherosclerosis and Other Diseases, by Ward Dean, MD, August 1997, VRP Library.

· Harman, D. The biologic clock: The mitochondria? J Am Geriatr Soc, 1972; 20: 145-147.

· These papers, The correlation between EDTA Chelation Therapy and improvement in cardiovascular function: A Meta-Analysis, and EDTA Chelation Treatment for vascular disease: A Meta-Analysis using unpublished data, both by L.T. Chappell and J.P. Stahl, were published in the Journal of Advancement in Medicine in 1993 and 1994.

· Hancke, C. and Flytlie, K, Benefits of EDTA Chelation Therapy in Arteriosclerosis: A retrospective study of 470 patients, Journal of Advancement in Medicine, 1993; 6:3, 161-171.

· Olszewer E, Carter JP. EDTA chelation therapy in chronic degenerative disease. Med Hypotheses. 1988; 27:41-49. Abstract

· Olszewer E, Sabbag FC, Carter JP. A pilot double-blind study of sodium-magnesium EDTA in peripheral vascular disease. J Natl Med Assoc 1990; 82:173-174. Abstract

· Hancke C, Flytie K. Benefits of EDTA chelation therapy on arteriosclerosis. J Adv Med. 1993; 6:161-172.

· Edmunds LH, Stephenson LW, Edie RN, Ratcliffe MB. Open-heart surgery in octogenarians. N Engl J Med. 1988; 319:131-136.

· CASS Principal Investigators and the Associates. Coronary artery surgery study (CASS): a randomized trial of coronary artery bypass surgery: Survival data. Circulation. 1983; 68:939-950.

· CASS Principal Investigators and the Associates. Myocardial infarction and mortality in the Coronary Artery Surgery Study randomized trial. N Engl J Med. 1984; 310:750-758.

· Chappell LT, Janson M. EDTA chelation therapy in the treatment of vascular disease. J Cardiovasc Nurs. 1996;10:78-86.

· Cashin WL, Sanmarco ME, Nessim SA, Blankenhorn DH. Accelerated progression of atherosclerosis in coronary vessels with minimal lesions that are bypassed. N Engl J Med. 1984; 311:824-828.

· Arom KV, Cohen DE, Strobl FT. Effect of intraoperative intervention on neurological outcome based on electroencephalographic monitoring during cardiopulmonary bypass. Ann Thorac Surg. 1988; 48:476-483.

· Olszewer E, Carter JP. EDTA chelation therapy in chronic degenerative disease. Med Hypotheses. 1988;27:41-49. Abstract


*A chela (Chelatina) vine din limba Greaca si inseama a lega, a lua. Chelatinarea cu EDTA determina legarea mineralelor ca mercur, fier, arsen, aluminiu, calciu, plumb, cupru si eliminarea lor din organism. Calciul si cuprul sunt consiedarte ca fiind cele mai responsabile pentru formarea placilor aterosclerotice pe peretii sistemului circulator.

Vezi pagina oficială despre 'EDTA Disodium Chelate Biodisponibil Gastro rezistent 900 mg 90 tablete'(vezi)Nu a fost asociat nici un video!
Ultimele Comunicate:


SISTEMUL IMUNITAR - AL DOILEA CREIER?

2013-03-09, sc MEDICAL ACTIVE srl


RESVERATROL - NOI BENEFICII IN BOLILE CARDIOVASCULARE

2013-02-07, sc MEDICAL ACTIVE srl


ACIDUL FULVIC - Molecula Miracol a Naturii

2012-09-20, sc MEDICAL ACTIVE srl


ULEIUL DE FOCA sau ULEIUL DE PESTE?

2011-08-08, sc MEDICAL ACTIVE srl


Vezi toate comunicatele...
medactiv

Statistici cont:


Tip cont: Pro account


Total afisari: 556139

Total voturi: 809

Voturi în ultim. 7 zile: 0


Produse publicate: 74

Servicii publicate: 1

Stiri publicate: 2

Comunicate publicate: 5
real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats